MB Design

+31 6 188 44 66 info@maikelboot.nl

Menu

Maikel Boot (oprichter MBDesign)

Een stuk geschiedenis over het tekenbureau MBDesign

Missie

MBDesign verzorgt interieur- en bouwkundig tekenwerk voor onder andere interieurarchitecten, architecten, aannemers en particulieren. Wij verzorgen tekeningen, advies en illustraties voor projecten in de woning- en utiliteitsbouw met een scherp oog voor detail. Kwaliteit en servicegerichtheid zijn onze kernwoorden in elke fase van het bouwproces.

Door onze jaren lange ervaring en uitgebreid netwerk zijn wij is staat u altijd op uw wenken te bedienen. Wij werken samen met architecten, constructeurs, aannemers, interieurarchitecten en zoeken de beste combinatie die bij uw opdracht past. Wij zijn u graag van dienst voor uw bouw- en verbouwplannen. Van ontwerp tot realisatie luisteren wij naar uw wensen en begeleiden u daarbij.

Ervaring

WordPress Development71%

Photoshop85%

HTML5/CSS376%

Ruby on Rails53%

Social Marketing69%


Ons Team

Maikel Boot profielfoto
Maikel Boot
Zelfstandig Ondernemer

Na in 2003 afgestudeerd te zijn van mijn studie Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool ben ik direct met tekenen begonnen bij constructiebureau Raadschelders Bouwadvies te Spaarndam. Hier is mij de nauwkeurigheid van het opstellen van een tekening geleerd en de essentie van een goede constructie.

In 2005 ben ik in dienst getreden bij Van Manen architecten te Noordwijk. In een team met tekenaars en projectleiders zijn meerdere grote woningbouw projecten, waaronder de Vinex locaties te Amersfoort en Berkel en Rodenrijs uitgetekend.

In 2008 heb ik MBDesign opgericht en hebben de projecten elkaar in snel tempo opgevolgd. Op hetzelfde moment ben ik begonnen aan mijn studie Architectuur aan de TU Delft, welke ik na een half jaar heb moeten staken, wegens de enorme drukte bij MBDesign.

Inmiddels zijn we 6 jaar verder en geniet ik nog volop van mijn stap richting ondernemerschap.

Ik stel hoge eisen aan de kwaliteit van mijn werk en klantcontact en stel me graag persoonlijk aan u voor.


Partners